Hej Darling,

Mitt namn är Jane. Vad kul att du har hittat hit.  

Min resa inom Skönhetsbranschen började 2009 som frisör.
Efter att ha arbetat många år i branschen, och träffat tusentals kvinnor, märkte jag att många hade samma problem.

– Deras ögonbryn matcha inte deras ansikte!

2013 adderade jag Brow Shaping (tråd och brynfärg) till mina tjänster för att kunna hjälpa kvinnor få snyggare bryn. Det var en mycket uppskattad tjänst men jag märkte att jag inte kunde trolla! Vissa bryn är bara som dom är…

De saknar strån, de är förkorta, de är färglösa och vissa till och med överdrivet asymmetriska.

Efter många Brow Shaping behandlingar insåg hur många kvinnor det var som var frustrerade över sina bryn och hur det faktiskt påverkade deras självförtroende. Jag försökte tipsa om hur de kunde måla sina bryn men delade liknande svar:
“det tar så lång tid”, “jag vet inte hur man gör”, “det blir inte bra”, ” jag orkar inte hålla på varje morgon”, “de är inte kvar när jag badar” etc.. 

Några år senare föll paletten; jag är perfektionist, jag gillar att skapa, jag är kreativ och jag gillar att ge. Tillsammans med tanken om att kunna addera till en kvinnas självförtroende  och skönhet väckte en glöd inom mig.

ch så Jag började googla efter kosmetisk tatuering och fann PhiAcademy. Wow! Deras tekniker och produkter för kosmetisk tatuering var fantastiska och helt ärligt bättre än jag någonsin hade förväntat. Resultatet var naturligt och så fint!

Utöver deras magiska teknik har Phiacademy utvecklat specifika verktyg som hjälper artisten att få fram ett unika mått för varje kund. Något som kallas för “the golden ratio” – Phi 1.618 i skönhetsbranschen. Deras pigment är fria från tunga kemikalier och cancerframkallande ämne och tonerna är utvecklade för att blekna bort utan att byta färg. 

Dessutom måste man passera 11 olika tester för att kunna bli Certifierad “Phi-Artist”. Denna process tar ca 6 månader vilket skiljer enormt från andra kurser på marknaden som oftast endast är 2-5 dagar långa.

Efter att ha tittat på 100 tals bilder från olika arbeten från Phi-Artister runt om i världen var jag övertygad om att detta var mitt nya steg i min karriär. Självklart ville jag gå på den bästa skolan inom permanent makeup – PhiAcademy.  2 månader senare packade jag en väska och åkte till Belgrad för att delta i Branko Babic Workshop för PhiBrows och Biljana Illic PhiContour.

Idag är jag certifierad Phibrows och Phicontour-artist och jag har även tagit fler permanent makeup kurser samt injections utbildning med Natural Beauty academy.
 Jag verkligen älskar att addera till en kvinnas skönhet och  jag hoppas jag får addera till din
 ♥.

 Vi ses hos mig på davidshallstorg 6, salong Lips & Shape.

xx, Jane.

  

Varför välja en

PHI ARTIST.

Phi-artister följer Branko Babic specifika metod “The Golden Ratio”.  Utbildningen tar ca 6 månader och kräver att man passerar 11 olika delmoment för att säkerställa att artistens arbete upprätthåller en mycket hög standard. Artisten måste även skicka in bilder på deras arbeten till en mentorer för feedback och standard koll. Skulle artisten inte utföra ett bra jobb mister de deras “PhiArtist Licence”. 

Phi-metoden och dess verktyg har designats för att hjälpa sina artister att skapa perfekt symmetri, färgval, exakta strån och en vacker ögonbrynsform/läppform som passar kundens naturliga drag och ansiktsasymmetri. 

Phibrows-produkter samt pigment testats och uppdateras kontinuerligt för att säkerställa högsta kvalitet och för att undvika farliga tungmetaller som finns i de flesta permanent makeup pigment. 

För  att se safety data sheet (pigment) klicka här 

ÖPPET TIDER
ENDAST BOKADE TRÄFFAR.

KONTAKT
0707-585528
HEJ@LOVEBROWSBEAUTY.SE